Betalen, verzenden & retourneren

Betalen:

U kan bij Senne & Jules betalen met:

-bancontact
-belfius
-KBC
-vooraf overmaken
-betalen bij afhalen (cash of via Bancontact app)

Verzenden:

De tarieven voor verzending worden berekend tijdens het bestelproces. Alle pakketjes worden verzonden met een track and trace code.
Verzendkosten voor België bedragen 6.95€, voor Nederland: 11€.
Pakketjes worden niet verzonden tijdens het weekend en feestdagen!

Gratis verzending:

Bij een bestelling van meer dan 85€ worden de pakketjes gratis verzonden binnen België, voor Nederland is de minimumbestelling 125€. 

Levertijd:

Voor gepersonaliseerde en handgemaakte producten geldt een levertermijn van 2 tot 10 werkdagen. Voor de pakketverzendingen zijn wij afhankelijk van een transportdienst, voor B-post geldt een levertermijn van 1 tot 2 werkdagen. Senne & Jules kan niet aansprakelijk gesteld worden voor een eventuele vertraging bij het transport. 

Ophalen:

Het is ook mogelijk je pakje op te halen na afspraak in Bornem.
Aan het einde van je bestelproces kan je dit aanduiden met ophalen bij winkelier en betaal je dus ook geen verzendkosten. 
 

Retourneren:

Wanneer je toch niet tevreden bent over je product, kan je dit binnen de 14 dagen retourneren.
Het product dient in de originele verpakking teruggezonden te worden, zonder beschadigingen of zonder gebruikt te zijn.

Je dient je pakket steeds retour te zenden MET een trackingcode, de kosten voor terugzending vallen ten laste van de consument. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor verlies of beschadiging tijdens het vervoer. 

Wanneer wij het product in goed staat retour hebben ontvangen, betalen wij u terug met hetzelfde betaalmiddel gebruikt bij de oorspronkelijke bestelling. Indien het product beschadigd bij ons toekomt, zullen wij het product retour nemen maar rekenen wij de kosten voor de beschadiging door in de terugbetaling. 

Gepersonaliseerde producten en maatwerkproducten vallen helaas buiten het retourneringsrecht. Textiel wordt bij Senne & Jules pas beletterd na bestelling van je stuk waardoor dit onder maatwerk valt. Bekijk voor het bestellen dus zeker altijd even de maattabel!

Vragen?

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje: info@senne-en-jules.be

© 2020 - 2024 Senne & Jules | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel