Algemene voorwaarden

1. Algemeen
Deze website wordt beheerd door "Senne & Jules". Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het volledige aanbod van Senne & Jules en op iedere overeenkomst tot stand gekomen tussen Senne & Jules en de consument. Door het bezoeken van de website en/of het plaatsen van een bestelling, geeft u te kennen dat u de leverings- en betalingsvoorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord gaat. U kan de meest recente versie van onze voorwaarden ten allen tijde op deze pagina lezen, Senne & Jules behoudt zich het recht om haar leverings- en betalingsvoorwaarden te wijzigen. Senne & Jules behoudt zich tevens het recht om diensten te weigeren aan iedereen, op elk gewenst moment, om welke reden dan ook.

2. Levering
De levering van uw bestelling vindt plaats van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wij streven ernaar uw pakje binnen 2 à 10 dagen na de ontvangst van het factuurbedrag te versturen. Deze levertermijnen zijn niet bindend, louter indicatief. Te personaliseren producten worden afgewerkt van zodra het factuurbedrag ontvangen is en verzonden van zodra de personalisatie afgewerkt is. Pakketjes worden verstuurd met b-post aan een vast tarief van 5,95€. Bestellingen kunnen uiteraard ook afgehaald worden op het adres: Puursesteenweg 100 te Bornem.

3. Prijzen
De prijzen zijn deze zoals vermeldt op de website. Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

4. Verzakingsrecht
Overeenkomstig de wet verkopen op afstand heeft de klant het recht de geleverde goederen of een deel ervan zonder opgave van reden te retourneren binnen een periode van 14 werkdagen. De goederen worden op risico en kosten van de klant teruggestuurd naar Senne & Jules. De klant dient te bewijzen dat de goederen tijdig teruggestuurd werden. Indien goederen beschadigd zijn geraakt, behoudt Senne & Jules zich het recht de waardevermindering door te rekenen aan de consument. Verzakingsrecht/herroepingsrecht kan NOOIT gelden voor maatwerkproducten of gepersonaliseerde producten.

5. Gegevensbeheer
Wanneer u een bestelling plaatst bij Senne & Jules worden uw gegevens opgenomen in ons klantenbestand. Wij houden ons aan de wet op de privacy en zullen uw gegevens nooit doorgeven aan derden.

6. Garantie
Senne & Jules staat er voor in dat alle door ons gemaakte en geleverde producten voldoen aan alle redelijke eisen van levensduur, bruikbaarheid en betrouwbaarheid. Senne & Jules is niet verantwoordelijk voor de uiteindelijke geschiktheid van de producten voor elke individuele toepassing door de klant. Ingebruikname van de goederen impliceert steeds aanvaarding van de goederen. Indien blijkt dat het afgeleverde product verkeerd of incompleet is, dient de klant deze gebreken binnen de 30 dagen na ontdekking ervan, aan Senne & Jules schriftelijk mede te delen.

7. Afbeeldingen en specificaties
Alle afbeeldingen, foto`s, tekeningen, gegevens betreffende gewicht en afmeting, kleuren, etc... vermeldt op de webshop van Senne & Jules zijn louter indicatief en gelden slechts bij benadering. Dit kan geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Kleuren op de foto`s van onze webshop kunnen lichtjes afwijken van de werkelijkheid.

8. Overmacht
Senne & Jules is niet aansprakelijk voor zover haar verbintenissen niet kunnen nagekomen worden door overmacht.

9. Betaling
De levering vindt pas plaats na ontvangst van het factuurbedrag. Wanneer de betaling binnen de 5 werkdagen niet ontvangen wordt, wordt de bestelling, tenzij anders besproken met de afnemer, geannuleerd. Bestelde goederen worden 2 dagen gereserveerd zonder betaling.

10. Toepasselijk recht
Op elke overeenkomst is het Belgisch recht van toepassing. In geval van betwisting zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement Antwerpen, afdeling Mechelen bevoegd.

11. Foto`s
Senne & Jules behoudt zich het recht om van elk afgewerkt product foto`s te maken en deze te gebruiken op de website en sociale mediakanalen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

© 2020 - 2021 Senne & Jules | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel